نام و نام خانوادگی پیشنهاد دهنده | مناسب برای نوع برنامه | غذاهای پیشنهادی برای برنامه | مواد اولیه لازم برای چهار نفر | طرز تهیه | مدت زمان لازم جهت آماده شدن | وسایل مورد نیاز برای آماده سازی | غذاهای پیشنهادی شما برای چه فصولی مناسب هستند | تجربه شخصی از سفرهای گذشته در خصوص نحوه آماده سازی غذای گروهی | توضیحات |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
مهتاب مدنی | شهرگردی و روستا گردی,جنگل پیمایی,بیابان گردی و کویر نوردی,آبشار،رودخانه،دریاچه،دریا | برانی بادمجان | بادمجان ۴ عدد،سیر یک بوته،ماست۳ لیوان،نعنا خشک ۲ قاشق سوپخوری،نمک و فلفل به میزان لازم | بادمجان ها را روی آتش با اجاق گرفته و پوست آنها را کنده و اصطلاحا کبابی می کنیم تا بپزد.سپس آن را خوب له می کنیم سیر را کوبیده با نمک و فلفل و نعنا خشک به بادمجان ها افزوده و مواد بالا را داخل ماست می ریزیم و خوب هم می زنیم. | ۳۰ _۴۰ دقیقه | ||||
مهتاب مدنی | شهرگردی و روستا گردی | کوکو قارچ | قارچ خرد شده یک فنجان،تخم مرغ ۶ عدد،کره ۱ قاشق سوپخوری،روغن ۱۰۰ گرم،نمک و فلفل به میزان لازم | قارچ ها را خرد کرده به آن تخم مرغ،آرد،کره، نمک و فلفل می افزاییم سپس مواد را خوب با هم مخلوط کرده آنرا در روغن داغ ریخته درب آنرا می گذاریم.پس از اطمینان از اینکه سرخ شده طرف دیگر آنرا سرخ می نماییم. | ۳۰ _۴۰ دقیقه | ||||
مهتاب مدنی | شهرگردی و روستا گردی,کوهنوردی و کوهپیمایی,جنگل پیمایی | خرما عروس | خرما ۲۵۰ گرم،تخم مرغ ۶ عدد،شیر یک فنجان،روغن۱۰۰گرم،نمک به میزان لازم | خرماها را پوست کنده از عرض به دو قسمت تقسیم کرده و هسته آنها را خارج میکنیم.در روغن خوب تفت داده سپس تخم مرغ ها را در ظرفی جدا شکسته و خوب زده شیر و نمک را به آن می افزاییم و آنگاه آنها را روی خرماها میریزیم و درب ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها ببندد.سپس غذا آماده مصرف می باشد. | حدود ۲۰ دقیقه | ||||
فرزانه فرجی | شهرگردی و روستا گردی,کوهنوردی و کوهپیمایی,جنگل پیمایی,بیابان گردی و کویر نوردی,آبشار،رودخانه،دریاچه،دریا | کوکوی نودولیت | نودولیت سبزیجات 2 بسته،تخم مرغ 4 عدد، کدو 2 عدد، پنیر فتا 100 گرم ، یک حبه سیر، روغن 4 قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم نودولیت ها را در آب جوش ریخته و پس از 7 تا 10 دقیقه آبکش مینماییم. کدو و سیر را رنده کرده و به همراه تخم مرغها و پنیر به نودولیت اضافه میکنیم. بعد از مخلوط کردن مواد نمک آن را هم اضافه میکنیم و در ماهی تابه ای که کمی روغن ریختیم و داغ شده میریزیم و بعد از 15 دقیقه کوکو را در ظرف برمیگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود | 45 دقیقه | همه فصول | ||||
مرجان پورزرگر | جنگل پیمایی,آبشار،رودخانه،دریاچه،دریا | کال جوش- سیب زمینی پخته | آب، کشک، گردو، نعنا داغ | آب و جوش میاریم. کشک و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. کمی زرد چوبه در صورت وجود. روغن نعنا داغ درست میکنیم داخلش حل میکنیم، نهایتا گردوها را ریز کرده داخلش میریزیم برای سیب زمینی هم که روشهای مختلف هست. هم میسه تو فویل با کره گذاشت تو آتیش بپزه، هم میشه کف قبلنه نمک ریخته و سیبها را روی نمک چید و روی آتش گذاشت. ولی این نسبت به روش قبلی زمانبر تر است | نهایت ١٠ دقیقه | همه فصول | |||
یاسمن طالبی | شهرگردی و روستا گردی | پوره سیب زمینی | سیب زمینی ۵ عدد متوسط | ||||||
امیر قربانی | شهرگردی و روستا گردی,کوهنوردی و کوهپیمایی,جنگل پیمایی,بیابان گردی و کویر نوردی,آبشار،رودخانه،دریاچه،دریا | کله جوش | کشک شابیده - نعناع -تره کوهی -زر چوبه -گردو -روغن محلی | اول نعناع و تره کوهی و زرچوبه با مقدار کم روغن طبخ بدن بعد از ۵ دقیقه طبخ دادن کشک سابیده یا جوشیده پاستوریزه را اضافه میکنیم بعد از به جوش آمادن حدودا ده دقیقه غذا آماده خوردن . گردو و روغن یا کره هنگام نون تیلیت کردن داخلش اضافه میشه ومیخورین و حالشو میبرین | ١۵ دقیقه | یک ظرف ٢ لیتری یا دیگ کوچک . پیکنیک - قاشق | تمام فصول | ||
مریم گرجستانی | شهرگردی و روستا گردی,جنگل پیمایی | کدو بره | 4 عدد سیب زمینی- 4 عدد کدو سبز- 4 عدد گوجه- 4 عدد تخم مرغ-نمک و فلفل و روغن | ||||||
مریم گرجستانی | شهرگردی و روستا گردی | دال عدس | ۴٠٠ گرم دال عدس- نیم لیتر اب | مانند عدس پخته شود - نمک و فلفل | نیمساعت | ||||
مریم گرجستانی | شهرگردی و روستا گردی | کشک بادمجان | ۴ عدد بادمجان-١ عدد پیاز-روغن | نیمساعت |
خانه / غذاهای پیشنهادی